Systematisk oppdatering og strukturert kunnskapsutvikling bidrar til økt profesjonalitet. 

Ha det gøy og lær litt om kommunen. Samle poeng og gå fra nivå til nivå.

Det er store og mange ubrukte muligheter i å utvikle gode metoder og pedagogikk som utnytter mulighetsrommet i digitale læremidler og systemer. Her ligger et stort potensial for å lage tilpasset opplæring for bedrifter og opplæringsinstitusjoner. Det er mulig å tilpasse opplæringen til behov og nivå for den enkelte

Ta kontakt med oss: learn@lucu.no

Populære Kurs

Kurs på nett om offentlige anskaffelser. Se om noen av disse kursene er relevante for deg.

Nyttig informasjon

Finn hva som rører seg.

Finn ut om det kommer informasjon som er nyttig for deg.

Kunnskapen utvikles hele livet. Kunnskapsutvikling er en bevegelse. Du beveger deg hele tiden fremover. På samme måten som fremtiden er et bevegelig mål. Kunnskapsutvikling er også en sosial aktivitet. Når du diskuterer faget med noen, vil du både prate og tenke. Mange har opplevd at de kan svaret på det de stiller spørsmål om.  Eller du skal forklare noe, så oppdager du at du forstår mye mer enn du trodde. 

Vi er nok til tider klokere enn vi tror. Når vi lærer noe nytt eller opplever noe nytt for første gang, forstår vi det ut i fra det vi allerede kan. Dette danner en skattkiste for videre læring ettersom kunnskapsutvikling og fantasi jobber sammen og er direkte «avhengig av rikdommen og mangfoldet i våre tidligere erfaringer». Når vi lærer støttes vi altså opp av våre tidligere erfaringer og kunnskaper.

Blogg

Følg med i saker og ting som diskuteres i Lucubrate, og bli med i diskusjonen om du finner det interessant.

Økt kunnskap skaper nye muligheter

Du lærer noe nytt over alt

Med system på opplæringen, kan du nå det du ønsker. E-læringen som vi tilbyr kan følges på jobben, hjemme, på hytta, på reise, hvor som helst. Noen minutter nå og da kan resultere i ny kunnskap og viktig kompetanse. Du kan bruke PC, smarttelefon, nettbrett eller TV for å navigere deg gjennom modul etter modul. 

Allerede medlem? Logg inn nå.

Norsk kompetansebygging er ansvarlig for alt innholdet på dette nettstedet. Finn ut mer om Norsk kompetansebygging.