Påmelding til kurs i kurslokale

Kurs i kurslokale er når deltakerne møter kursinnlederne og foredragsholderne i et konferanserom eller sal, gjerne på eller i tilknytning til et hotell.

For å kunne delta må du registrere deg og betale for kurset.

Registreringen til kurset gjøres samtidig som du fyller inn betalingsinformasjon. Dersom kurset er fullt, vil du ikke kunne registrere deg.

Betalingsmulighetene som vi bruker er faktura (sendes på e-post), PayPal eller betalingskort (kredittkort eller debitkort).

Alle kursene i kurslokaler publiseres på siden for arrangementer. De kursene som er klare for påmelding legges ut i nettbutikken.

På presentasjonsiden for kurset kan du klikke på “Kjøp plass på kurset“. Dette tar deg til nettbutikken og du får frem det aktuelle kurset. Du kan da registrere deg ved å klikke på “Kjøp”, deretter “Vis handlekurv” og “Fortsett til kassen”.

(NB! hver deltaker må registreres hver for seg. Ta kontakt med oss om du ønsker å registrere flere samtidig).

Når du har kommet til “Kassen” (se bildet under), skriver du inn deltakernavn og navn på den virksomheten (Firmanavn). I feltet “Tilleggsinformasjon” kan skrive inn om det er spesielle ønsker knyttet til mat eller tilgjengelighet. Her kan du også fylle inn om du ønsker E-faktura i Elektronisk Handelsformat (EHF). Da må du oppgi virksomhetens organisasjonsnummer. Når alle feltene er fylt inn, går du videre til betaling (se videre under).

I skjemaet vil du se “Ordren din”. Her står det hva du har bestilt, hva det koster.

Deretter kan du velge betalingsform.

Velger du “Faktura” og klikker på “Send ordre”, får du opp all nødvendig betalingsinformasjon. Der står det øverst til høyre “Betalingsmetode: Faktura”. Denne fakturaen sendes til den eposten som du har oppgitt.

Velger du “PayPal”, får du opp følgende melding”Betal via PayPal; du kan betale med kredittkortet ditt dersom du ikke har en PayPalkonto“. Klikk på “Fortsett til PayPal” (se under).

Du blir sendt videre til betalingssystemet PayPal. Her har du valg om du skal åpne PayPal konto (legge inn epost og passord og deretter klikk på “Logg på”) eller om du vil betale med kort. Klikker du på “Betal med et kort” får du opp standard betalingsinformasjon for betalingskort (du kan bruke både Kredittkort og debetkort).

Powered by BetterDocs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.