Bestille Nidecon kurs

Bestille "Offentlige Anskaffelser" kurs

Dette skjemaet er for bestilling av kurs hvor vi sender ordinær faktura etter bestillingen.  Vennligst benytt skjemaet under. Straks vi mottar bestillingen, gir vi tilgang til kurset. Deretter sender vi dere faktura i henhold til de opplysningene som dere legger inn i skjemaet. 

Norsk Kompetansebygging AS (NKB) håndterer faktureringen. Fakturaen kan være Elektronisk Handelsformat (EHF) eller PDF sendt på epost. 

(Alternativt til ettersendt faktura er å klikke på det enkelte kurs og betale med kredittkort eller PayPal) 

I skjemaet under bestilles kurset (modulene) i kursserien om offentlige anskaffelser. I nedre del av bestillingsskjemaet er det felter som er nødvendige for å kunne sende faktura.

Alle prisene for enkeltkurs (enkeltmodul) er oppgitt med og uten MVA. Totalprisen som fremkommer nederst i bestillingen er samlet pris inklusive MVA. Det beregnes fakturagebyr (for å unngå fakturagebyr, kan kursene betales med kreditkort eller PayPal).

Dette er det brukernavnet eller epost adressen til den som skal ha tilgang til de digitalstøttede kursene. Dersom du bestiller kurs for flere, vennligst noter det i feltet under, så tar vi kontakt med dere på e-post.
Dersom du har spørsmål eller kommentarer kan du skrive her. Dersom du ønsker å bestille kurs i offentlige anskaffelser for flere, kan du notere det her slik at vi setter alle på en faktura.

Bestill moduler

Bestill kursene (modulene) her. Straks bestillingen er registrert hos oss, gir vi deg tilgang til de bestilte kursene samtidig som vi sender faktura til dere. For å kunne få tilgang til de kursmodulene som er bestilt må du være registrert på https://lucu.no/no/
Sum på bestillingen (inklusive MVA) finner du nedenfor
Kr 0,00
Total er sum kroner som bestillingen din koster. Summen er oppgitt inklusive MVA.

Faktura informasjon

Dette er informasjon vi trenger for å kunne sende dere faktura på bestillingen.
Navn på den virksomheten hvor bestiller arbeider.
Referanse (faktura referanse)
Faktura sendes med Elektronisk Handelsformat - EHF
Evt annen informasjon som må settes på faktura
Navn på den som bestiller (navnet her er å anse som signatur til bestiller)
Epost til den som bestiller