Status
Ikke registrert
Pris
krGratis

På alle arbeidsplasser står vi overfor samme utfordring: hvordan skal vi oppnå mer med mindre. Tid og penger er begrensede ressurser, men samtidig trenger vi utvikling, ny kunnskap og å ta i bruk den nye kunnskapen. 

Dette kurset er en gjennomgang læringssirkelen. 

Læringssirkelen er et verktøy som kan brukes for å hjelpe med å identifisere og prioritere læringsressurser, slik at du kan fokusere på spesifikke områder som må forbedres. 

Kursets innhold

Kurset går gjennom fem steg:

  •     Kunnskap
  •     Teste
  •     Refleksjon
  •     Gruppe
  •     Praksis

Kurset har tekst, illustrasjoner, video og quiz. Du kan ta en test om læringssirkelen. Dersom du består denne testen, får du et dokument som bekrefter dette. 

Hvordan komme i gang med kurset?

Dette kurset er del tre av “Den store kommunen”.  Kurset kan tas uavhengig av andre kurs og er åpent for alle. 

For å ta kurset kan du klikke på “Ta dette kurset”. Du får da kurset frem i nettbutikken. Der klikker du på “Kjøp”. Du legger da kurset i handelkurven. Du kan legge flere kurs i handlekurven. Når du har lagt kurset i handelkurven, klikker du på “Fortsett til kassen”. Dersom du ikke har vært i kassen før, må du legge inn noe informasjon om deg før du kan sende ordren (Klikk på “Send ordre”).  Gå til “Min profil” for å se de kursene du er registrert på. 

Kurset er gratis.

Fullfører du og består kurset, får du kurspoeng.

Kursnavigering

Du kan bruke de “grønne knappene” for å klikke deg gjennom kurset. Etterhvert som du klikker på de grønne knappene “Merk som gjennomført”, vil du se egen progresjon på den grønne stolpen oppe på sidene.

Du kan også klikke på leksjoner og emner nederst på siden for å komme til det stedet du ønsker.

(Kursnavigeringen er for registrerte deltakere. Dersom du ikke har registrert deg, vil du kun se denne startsiden.)

Hvordan få kurspoeng?

Du samler kurspoeng ved å gjennomføre kurs. Ulike kurs gir ulike kurspoeng. 

Du får for eksempel fem kurspoeng med å ta dette kurset eller tre kurspoeng med å ta gratiskurset “Den store kommunen 001”. 

Kursdokumentasjon

Etter gjennomført kurs kan du skrive ut kursdokumentasjon. På dokumentet står det navnet ditt, hvilket kurs du har gått gjennom og bestått, dato for bestått test, og hvor mange spørsmål du klarte og hvor mange poeng det har gitt deg (se eksempelet til venstre). 

(Du må ha minst 80% riktig for å kunne skrive ut kursdokumentasjon)