page

Laster Arrangementer
   

Digitalt møteforum om innkjøp for alle som er involvert i offentlige anskaffelser. Møtet er uformelt, kortvarig og temabasert.

Tema:

Hvordan gjøre poengberegningen i praksis?

Innleder:

Alf Nelson

Innhold:

For anskaffelser etter FOA Del III (over EØS-terskelverdiene) er det krav om at oppdragsgiver skal angi den relative vektingen som gis hvert av tildelingskriteriene, jf FOA § 18-1(6). Vekting kan kun unnlates i tilfeller hvor “det av objektive grunner ikke er mulig å vekte tildelingskriteriene”. I så fall skal de oppgis i prioritert rekkefølge.

Når du bruker evalueringsmodeller hvor vurdering av pris, kostnads- og kvalitetskriteriene regnes om til poeng, må alle kriteriene som brukes kunne sammenfattes i en sammenlignbar tabell ut fra en poengskala.

En viktig forutsetning for bruk av slike tabeller er at poengberegningen må være objektiv og etterprøvbar slik at det sikres at relevante forskjeller mellom tilbudene gjenspeiles i de poengene tilbudene gis. Oppdragsgiver må gi beste tilbud maksimalt oppnåelig poeng, vurderer de relevante forskjellene til øvrige tilbud og setter en poengscore i forhold dette for hvert enkelt kriterium. For kvalitative kriterier kan dette være en ren skjønnsmessig vurdering, mens det for kvantitative kriterier benyttes matematiske formler.

Format:

    • digitalt
    • kortvarig
    • presentasjon av et tema
    • samtale

Når du melder deg på, registrerer deg, får du en epost med lenke til Zoomtreffet (om du ikke ser eposten i innboksen, sjekk om den kan ha havnet i søppelbøtte). I tillegg får du påminnings-epost en time før og fem minutter før oppstart av Zoomtreffet.

Ved å registrere deg, aksepterer du at vi kan bruke epostadressen din til å informere om Zoomtreff og kurs.

Det er gratis å melde seg på og gratis å delta på Zoomtreff.

Speakers

Alf Nelson

Innkjøper og foreleser

Organizer

https://nidecon.no/

Nidecon

Nidecon bistår med å sikre ansvarlige offentlige anskaffelser.

Nidecon består av en gruppe erfarne konsulenter som i januar 2020 gikk sammen for å kunne tilby en samlet kompetanse innen evaluering, prosjektledelse, systemrevisjon, opplæring og organisasjonsutvikling. Gruppen har utviklet kurs om offentlige anskaffelser. 

Kontaktinformasjon Nidecon

Besøksadresse:   

Nidecon, Munkebekken 444A, 1061 Oslo

Foretningsadresse:   

Nidecon, Otterdal Consulting AS, Florenveien 38, 3265 Larvik, (Org nr 821 016 932)

Fakturaadresse:

Nideco, Munkebekken 444A, 1061 Oslo, Kontonr: 9615034250151

Venue

Møtet går på digital plattform. Se flere digitale møter.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.