Gratis nettkurs og web-møter om offentlige anskaffelser

Ved å registrere deg sender vi deg informasjon om gratis nettkurs og invitasjon til regelmessige korte web-møter. I web-møtene tar vi opp aktuelle temaer knyttet til offentlige anskaffelser.

Etter at du har klikket på send, får du en epost hvor du må bekrefte epostadressen din før du blir lagt til listen.

Du kan når som helst avregistrere deg. For å se på vår personvern policy, vennligst gå til vår hjemmeside. Vi bruker Mailchimp for denne tjenesten. Ved å klikke på “Send inn”, blir eposten din registrert hos Mailchimp.

Fra dagskurs til nettkurs

Opplæring ved hjelp av digitale plattformer har blitt utviklet over tid. Vi bruker Lucubrate plattformen. Nettlæring er ofte et godt supplement til annen opplæring. Uten forvarsel, ble imidlertid opplæring over digitale plattformer eneste mulighet.

NIDECON, som består av en rekke erfarne konsulenter, har utviklet dagskurs i offentlige anskaffelser. Kursene bygger på informasjonen fra Digitaliseringsdirektoratet og på fagplanen for SOA BASIS (www.anskaffelser.no). Dagskursene måtte avlyses i vår på grunn av fare for Koronasmitte. NIDECON har derfor utviklet alternativ til dagskurs ved hjelp av Lucubrate plattformen.

NIDECON tilbyr flere moduler med nettkurs i offentlige anskaffelser. 

Mini-konferanse om Offentlige Anskaffelser på Fornebu 16.11.20

For øyeblikket ser koronasituasjonen ut slik at det igjen kan bli mulig å invitere til dagsamlinger. Vi har foreløpig satt opp noen konferanser med få deltakere, for å se om det er mulig å sette opp arrangement på hotell igjen. Den første konferansen vi setter opp etter koronautbruddet er på Fornebu den 16.11.20.

  • Konferansen bygger på SOA BASIS fagplan (en nasjonal sertifisering for innkjøpere i gjennomføring av anskaffelsesprosesser på et grunnleggende nivå ).
  • Detltakerantall blir maks 25
  • Kurset har inkludert lunsj og kaffepauser
  • Påmeldingsfrist er 1.10.20

Hvorfor er nettkurs en god idé?

  • Det er rimeligere enn dagskurs
  • Du behøver ikke reise bort for å ta kurset
  • Du kan ta de enkelte deler (moduler) av kurset når det passer deg
  • Du kan ta hver modul så mange ganger du vil
  • Du kan samtale med kursholderne eller med andre som arbeider med offentlige anskaffelser. 

(Mer om NIDECON – klikk på bildet)